Onze missie

De Vries Investment Services : De meest innovatieve beleggingsonderneming in Nederland

Sinds augustus 2015 is De Vries Investment Services door idealen gedreven. We willen de beleggersindustrie zodanig veranderen dat de cliënt weer echt centraal komt te staan. Dat door we door onze organisatie al sinds de start op een totaal andere wijze in te richten.

Pionier in innovatieve beleggingsoplossingen

In augustus 2005 waren wij de allereerste beleggingsonderneming die:

    indexbeleggen aanbood aan particuliere beleggers;
    echt onafhankelijk en objectief kon zijn door zich te laten betalen door haar cliënten en geen inkomsten van derden te accepteren

in 2012 waren wij de allereerste beleggingsonderneming die 'evidenced-based' beleggen aanbood aan particuliere beleggers en het gerenommeerde - door academisch onderzoekers geleide-- fondsenhuis Dimensional in Nederland introduceerde.

Onze drijfveer hebben wij door onze daden duidelijk gemaakt.We doen alles om onze cliënten de allerbeste beleggingservaring te bieden. Met minder nemen we geen genoegen!

We staan in onze sector bekend als zeer kritisch en we schromen niet om misstanden aan te pakken. Dat heeft al tot menig aanvaring geleid met andere beleggingsinstellingen. We vinden het echter onaanvaardbaar dat het nog steeds mogelijk is om ten koste van beleggers aan eigen winstmaximalisatie te doen.

het van binnenuit veranderen van de financiële sector. Wij maken van ons hart geen moordkuil en hechten er zeer aan om, zonder enige reserve, voor de belangen van onze klanten op te komen. Dat wordt ons in de sector niet altijd in dank afgenomen. Maar wij willen laten zien dat het ook echt anders kan.

Onafhankelijk en objectief

Wij zijn 100% onafhankelijk en objectief. Dit al sinds 2005. Onze inkomsten bestaan sinds de oprichting uitsluitend uit de vergoedingen die onze klanten voor onze dienstverlening betalen. Wij streven naar de laagst mogelijke kosten voor de klant, zowel zichtbaar als niet zichtbaar. Zo blijft er voor onze klanten onder aan de streep meer rendement over.

We zijn geen onderdeel van een grootbank en verkopen geen eigen producten. Wij hebben ook geen belang bij meer of minder transacties. Ons enige belang is dat onze cliënten de meest optimale beleggingservaring doormaken.

Dominicanenlaan 2 • 2408 KH Alphen aan den Rijn •  info@devriesinvestmentservices.nl