Onze diensten

Onze kernactiviteit bestaat uit het begeleiden van onze relaties bij het realiseren van hun financiële doelstellingen op zowel de korte als op de lange termijn.

diensten

Vrijblijvend kennismakingsgesprek


De adviseur van De Vries Investment Services heeft een persoonlijk vrijblijvend kennismakingsgesprek met u.  In dit gesprek maakt u kennis met de werkwijze van De Vries Investment Services, onze wetenschappelijk onderbouwde beleggingsfilosofie en krijgt u inzicht in de rendementen van onze model portefeuilles. We bespreken uw financiële doelstellingen en onderzoeken hoe wij deze doelstellingen voor u kunnen realiseren.

Inventarisatie

De basis van uw persoonlijke beleggingsplan is een uitgebreide inventarisatie. Indien gewenst maken gebruik van de diensten van gecertificeerde financial planners die gelijk bekijken of uw financiële positie optimaal is. In de praktijk levert u dit aanzienlijke besparingen op.

Beleggingsplan opstellen

De inventarisatie in combinatie met uw persoonlijke wensen en – doelstellingen vertalen wij voor u in een persoonlijk op maat gemaakt beleggingsplan. Dit beleggingsplan geeft inzage in de toekomstige ontwikkeling van uw vermogen en de kans dat uw beleggingsdoelstellingen kunnen worden gerealiseerd.

Binckrekening openen

Wij bieden u een professionele rekening bij Binckbank. Binckbank is meerdere malen uitgeroepen tot beste broker van Nederland. Voor u betekent dit een professioneel platform met zeer lage kosten en uitgebreide rapportages. Daarnaast u heeft altijd inzage in de ontwikkeling van uw vermogen. Uw beleggersrekening staat uiteraard op uw eigen naam .

Monitoring evalueren en raporteren

Wij bewaken continue uw beleggingsportefeuille. We bewaken de risico’s en bandbreedtes in uw beleggingsportefeuille. Ook kunt u uiteraard uw vragen bij ons neerleggen, waarbij uw eigen, persoonlijke adviseur u te woord zal staan. In tegenstelling tot veel andere advieskantoren maken wij geen gebruik van call centers of computergestuurde vraag- en antwoord menu’s. Wij geloven in persoonlijke aandacht voor de lange termijn. Maandelijks ontvangt u rapportages waarin wij u laten zien hoe uw beleggingsportefeuille zich ontwikkelt. Daarnaast is er periodiek een persoonlijk gesprek om de voortgang persoonlijk te bespreken.

Koers houden

Een cruciaal aspect voor een succesvolle beleggingservaring is koers houden. Financiële markten kenmerken zich door goede – en slechte periodes. Wij zorgen ervoor dat u koers houdt met als resultaat de meest succesvolle beleggingservaring.

De hoogte van het te beleggen vermogen bepaalt feitelijk of het voor onze cliënten interessant is onze dienst af te nemen. Wij zijn van mening dat dit vanaf een belegd vermogen vanaf € 100.000,- het geval is. Binnen deze dienst valt ook een uitgebreid intakegesprek en een op maat gemaakt beleggingsvoorstel.

 

Dominicanenlaan 2 • 2408 KH Alphen aan den Rijn •  info@devriesinvestmentservices.nl