De Vries weer genomineerd voor de FD-gazelle

De Vries Investment Services is ook in 2017 genomineerd voor de FD Gazellen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de Het Financiële Dagblad  uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

En natuurlijk zijn wij trots op deze nominatie. Onze aanpak blijkt succesvol. Zonder geld uit te geven aan marketing kiezen steeds meer beleggers voor onze dienstverlening.

Wat maakt onze aanpak nu zo succesvol? Kort samengevat is dat beleggen op basis van de meest moderne wetenschappelijke inzichten. We noemen dit ‘evidenced-based’ beleggen en dit biedt onze cliënten de allerbeste beleggingservaring.

Onafhankelijke onderzoek toont aan dat onze portefeuilles per eenheid risico het meeste rendement opleveren. Voor onze cliënten betekent dit dat zij de grootste kans hebben dat hun beleggingsdoelstellingen ook werkelijk gerealiseerd worden. Een beter pensioen, de aflossing van uw hypotheek of eerder stoppen met werken om er een paar te noemen. Dat is waar wij het voor doen! En dat tegen zeer scherpe tarieven.

Neem vandaag nog contact met ons op als ook u niet langer genoegen wilt nemen met middelmatige resultaten en veel te hoge kosten. Een goede beslissing voor betere resultaten

logo gazellen 2017 fd blauwkopie

Dominicanenlaan 2 • 2408 KH Alphen aan den Rijn •  info@devriesinvestmentservices.nl