2016: Wat een fraai jaar voor onze cliënten

Al meer dan tien jaar is het onze missie om onze cliënten te helpen met het realiseren van hun financiële doelstellingen. Met succes. Inmiddels met vier adviseurs begeleiden we onze cliënten. Aan het begin van het nieuwe kalenderjaar is het gebruikelijk om terug te kijken naar het afgelopen jaar.

Wat een mooi jaar hebben onze cliënten achter de rug. Zo steeg onze modelportefeuille 100 met meer dan 15%. Dit terwijl de MSCI All Country World Index met 12% in waarde toenam. Ook al onze andere modelportefeuilles presteerden voortreffelijk.

Het bevestigt wederom dat beleggen volgens de meest moderne wetenschappelijke inzichten de beste beleggingsfilosofie is die wij hebben kunnen vinden. Belangrijke kenmerken zijn de zeer lage kosten, een spreiding met meer dan 12.000 verschillende ondernemingen en blootstelling aan rendementsbepalende factoren.

Het resultaat is dat de rendements-risico karakteristieken van onze modelportefeuilles tot de top in Nederland behoren. Daar zijn we enorm trots op.

terugblik2016

Voor beleggers die meer willen weten omtrent onze modelportefeuilles, verwijzen we graag naar dit rapport waarin we alle kenmerken van onze modelportefeuilles behandelen.

 

Dominicanenlaan 2 • 2408 KH Alphen aan den Rijn •  info@devriesinvestmentservices.nl