De Theorie

In ons expertisecentrum vindt u alle achtergrondinformatie over beleggen. U vindt alle nodige informatie over de werking van de financiële markten. Wij geloven in de enorme hoeveelheid bewijs die de meest toonaangevende academici van de wereld ons hebben geleverd. Dit expertise-centrum is bedoeld om deze kennis met u te delen.

Ons beleggingsbeleid heeft maar één doel, namelijk het realiseren van uw beleggingsdoelstellingen. Serieus beleggen is een wetenschap en heeft niets te maken met speculeren. Speculeren op het winnende aandeel, speculeren op de juiste timing. De wetenschap spreekt zich hier zeer duidelijk over uit. Het is een zinloze exercitie. Maar omdat het zo lucratief is voor de financiële instellingen zelf, wordt er veel geld gestoken in marketing campagnes om de belegger te verleiden met aantrekkelijke rendementen om zodoende het sprookje in stand te houden.

Wij doen ons best om deze mythe te doorbreken met behulp van zuiver academisch onderzoek. Kunt u desondanks een bepaald onderwerp niet vinden of heeft u een vraag, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Dominicanenlaan 2 • 2408 KH Alphen aan den Rijn •  info@devriesinvestmentservices.nl